In de media

 

Media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkeersschool in de media

Nog nooit had ze achter het stuur gezeten, maar de wens was er altijd wél. Zaterdag was het dan eindelijk zover: Wilhelmina de Kok, 86 jaar, reed voor het eerst van haar leven een rondje in een auto. “Een geweldige verrassing”, straalde de Rotterdamse na afloop.

Zoon Ben nam een tijdje geleden het initiatief: “Ik hoorde haar op een verjaardag zeggen ‘Ik rij wel hoor, maar ik heb geen rijbewijs!’ en toen was het idee geboren haar dit cadeau te doen. Want ja, wat moet je iemand van 86 anders nog geven?”

Mevrouw de Kok mocht een aantal rondjes rijden op een leeg parkeerterrein vlak bij het Feyenoordstadion. Haar familieleden hadden minstens zoveel lol als de chauffeuse zelf. Een van haar broers, achterin de auto: “Ik zal mijn gordel maar omdoen, want je weet maar nooit, hahaha!”

Mevrouw De Kok was zeer te spreken over het bijzondere verjaardagscadeau. Het rijden zelf viel haar alles mee, maar een tweede keer hoeft wat haar betreft niet, althans niet in dit leven. “Als ik terugkom op aarde, in een volgend leven. Dan haal ik zeker mijn rijbewijs.”

Dank aan Giovanni van Verkeersschool Barendrecht

Bron: Rijnmond

Call Now Button